Home  /   Praktijk  /   Bereikbaarheid en aanmelden

Adres en contact

Verloskundigenpraktijk De 9 maanden is gevestigd aan de Boerhaavelaan 96, 3843 AP in Harderwijk. Dit is tevens ons spreekuurlocatie en postadres. We zitten in hetzelfde pand als Borstvoedingcentum Noord-West Veluwe. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. We houden elke donderdagmiddag en -avond en op vrijdagmiddag spreekuur.

Telefonische bereikbaarheid
Elke werkdag zijn we van 9.00-13.00 uur en van 17.00-19.00 uur bereikbaar op het nummer 0610522410. Je kunt je dan aanmelden, afspraken maken/wijzigen en niet-spoedeisende vragen stellen.
Blijf niet met vragen of lichamelijke klachten rondlopen. Het telefonisch spreekuur is juist hiervoor bedoeld. We kunnen je geruststellen, extra uitleg geven of eerder op controle laten komen. We werken niet met een praktijkassistente, je krijgt dus altijd de verloskundige aan de telefoon.contactformulier_verloskundige_harderwijk_v5    

Je kunt je natuurlijk ook bij ons aanmelden door hier te klikken:    

Spoed
Voor spoedgevallen en bevallingen zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 06-10521460. Je krijgt altijd direct de verloskundige aan de telefoon.